Connect with us

Hi, what are you looking for?

Familie & gezin

Kinderpretpark Julianatoren viert lente met ‘Het Grote Lentefestijn’

Kinderpretpark Julianatoren opent haar poorten weer vanaf zondag 2 april en trapt het seizoen af met een nieuw evenement: ‘Het Grote Lentefestijn’. Het kinderpretpark is in de periode van 2 april tot en met 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Tijdens Het Grote Lentefestijn biedt het pretpark haar bezoekers een scala aan nieuwe shows. De bezoekers kunnen thuis al genieten van de lente met een nieuwe YouTube-serie ‘LenteTV’.

Lente-energie in het park

Het park staat in vol lente-ornaat. De bezoekers kunnen genieten van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen. De Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia hebben hun beste voorjaarskostuum aangetrokken en staan te popelen van ongeduld om iedereen weer te verwelkomen. De winter kan worden uitgezwaaid en de lente kan worden gevierd in Kinderpretpark Julianatoren.

Drie nieuwe lenteshows

“De lentezon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemen beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor nieuwe lenteshows”, aldus directeur Jeroen Buter. “Het programma van Kinderpretpark Julianatoren staat er dan ook bomvol mee. Bij de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’ vliegen de lentevlinders letterlijk en figuurlijk in het rond. De theatershow is interactief en geschikt voor families met jonge kinderen.

Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ kunnen kinderen meezingen en dansen met de bijen. De show is een plezierig en educatief avontuur waarbij kinderen leren over het belang van bijen in onze natuur.

Lente-vibes kunnen worden opgepikt bij ‘Julia’s Bloemenfeest’. Julia neemt de kinderen mee op een interactieve en vrolijke reis waarbij ze kunnen meezingen en dansen met “Julia’s Bloemenlied”.

Na de shows staan de Julianatoren-karakters voor de bezoekers klaar voor een mooi fotomoment.

YouTube-serie ‘LenteTV’

Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger verzorgen het laatste lentenieuws in het park in de YouTube-serie ‘LenteTV’. “LenteTV tovert zeker een lach op je gezicht. Het zit vol hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten” vertelt Jeroen Buter. “Vanaf 23 maart kijk je elke donderdag mee naar een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal”.

Ook interessant

Huis & tuin

Een heerlijke geur in huis kan zo fijn zijn en is soms ook hard nodig. Het is het eerste wat opvalt als je thuiskomt...

Drenthe

Bouke Scholten, winnaar van het tv-programma ‘The Tribute, Battle of the bands’ trekt ook als gast van C&R Podcast aandacht in binnen- en buitenland....

Nieuws

Nederlanders zouden de caravan wel uitgevonden kunnen hebben. Als we er niet met de caravan op uit trekken, huren we wel een stacaravan op...

Nieuws

Een maand geleden werd ik geattendeerd op de website van Lucidspark. Zij bieden een online dienst aan waarmee je een digitaal whiteboard krijgt. Ideaal om...